De werkwijze bij Van der Bijl

De werkwijze bij Van der Bijl

Uw deskundig administratiekantoor in Ridderkerk

Als u ons administratiekantoor inschakelt voor uw boekhouding of administratie, bent u misschien zelf minder goed met cijfers. Of u wilt simpelweg geen omkijken hebben naar de administratie en rekent daarom op ons. Hoe wij exact te werk gaan, zullen we u dan ook besparen. Wat we wél graag willen uitleggen, is hoe wij ons inzetten voor een goede relatie met u als klant.

Maatwerk

Administratiekantoor Ridderkerk

Wij bieden onze cliënten maatwerk. De administratie moet immers leiden tot een kloppende jaarrekening en een winstaangifte.

De ene ondernemer doet in het daartoe leidende traject echter meer dan de ander. Samen bepalen we het moment waarop wij bijspringen. Dat kan sterk wisselen.

Er zijn cliënten die met de ordner onder de arm bij ons binnenstappen en de administratie volledig uit handen geven. Indien gewenst kunnen wij zelfs betalingen voor u verzorgen.

Daarnaast zijn er cliënten die zelf de volledige administratie bijhouden en ons pas inschakelen voor het opstellen van de jaarrekening. Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid hun administratie zelf online bij te houden op onze software van Unit4.

Maatwerk

Administratiekantoor Van der Bijl kenmerkt zich door korte lijnen. U krijgt voor de verschillende disciplines binnen het kantoor een vast aanspreekpunt.

In ons kantoor is ook een accountant gevestigd. In voorkomende gevallen kunt u dan ook gebruikmaken van de diensten van Maarten van Leeuwen van Van Leeuwen accountancy.

Wilt u weten wat ons administratiekantoor en belastingadviesbureau in Ridderkerk voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Persoonlijk en betrokken

Bij Administratiekantoor Van der Bijl staat de persoonlijke benadering voorop: u bent bij ons geen nummer. Natuurlijk gaat uw onderneming u aan het hart. Juist daarom vinden wij overleg en persoonlijk contact onmisbaar. Daarbij doen we grondig onderzoek naar de situatie van uw bedrijf om onze dienstverlening volledig te kunnen afstemmen op uw wensen én uw onderneming.